Semua berita

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  > >> Jumlah: 213 | Memaparkan: 31 - 40

Terus Melangkah Tinggi

image
SMKGS berkolaborasi dengan Matrikulasi Negeri Sembilan mengadakan bengkel sains dan matematik bagi murid ting 5 bermula 25/1/2019 - 27/1/2019.SMKGS membawa 100 murid aliran sains untuk mendapat pendedahan awal tentang STEM dan semoga ilmu dan pengalaman yang mereka perolehi menjadi titik pertama kejayaan kelak.
Berita penuh

Tahniah Unit Kokurikulum

image
Tahniah diucapkan kepada Unit Kokurikulum SMKGS khususnya Unit Sukan telah menjayakan hari Kejohanan Merentas Desa bagi tahun 2019. Ini merupakan tahun terakhir En Mohd Zaikham selaku PK Kokurikulum di SMKGS dan tahun pertama En Loganathan selaku ketua unit sukan SMKGS bagi bagi 2019.
Berita penuh

Kerjasama Alumni SMKGS

image
Antara 1 program besar alumni Smk Gombak Setia lakukan untuk tahun ini adalah membantu dalam sesi gotong royong perdana sekolah bagi mengecat surau lama al-falihin SMK Gombak Setia. Kerja mengecat dilakukan sepenuhnya oleh ahli-ahli Alumni SMKGS.
Berita penuh

Program Maju Diri T5

image
Program Maju Diri T5 ini bertajuk "Pengurusan Masa". Sasaran program adalah kepada murid 5 ibnu batutah alkhawarizmi alghazali ibnu arabi. Berlangsung pada 15 Januari 2019 pada jam 9.30 - 10.30 pagi di bawah kelolaan unit bimbingan dan kaunseling yang diketuai oleh En Johanazar dan guru-guru kaunselor. Antara objektifnya adalah membuat persedian ...
Berita penuh

Program Highly Immersive (HIP)

image
Highly Immersive Programme atau HIP adalah program di bawah dasar MBMMBI iaitu Memartabat Bahasa Melayu dan Memperkukuh Bahasa Inggeris.  HIP diwujudkan di bawah memperkukuhkan Bahasa Inggeris dengan mewujudkan persekitaran Bahasa Inggeris di sekolah.  HIP dilaksanakan mulai tahun 2016 beberapa buah sekolah terpilih sahaja dan pada tahun 2018 HIP dilaksanakan di ...
Berita penuh

Program SUKSeS

image
Isnin, 20 januari 2019 telah berlangsung Pelancaran Program SUKSeS bertempat di Dataran gemilang setia. Antara objektif program ini adalah untuk meningkatkan bilangan murid yang mencapai semua A dalam semua matapelajaran, meningkatkan bilangan murid yang mencapai sekurang-kurangnya 6 A,dan membantu murid-murid mencapai kecemerlangan melalui bimbingan yang lebih sistematik dan berfokus.
Berita penuh

PENGURUSAN TERTINGGI 2017

PENGURUSAN TERTINGGI 2018

PENGURUSAN TERTINGGI 2016

Badan cergas otak cerdas

image
Permainan bola jaring salah satu daripada 11 stesen permainan yang telah diadakan ladap pasa sabtu 12 januari 2019. Objektif LADAP kali ini adalah untuk mendedahkan pengetahuan pengurusan kepada guru-guru, mendedahkan ilmu dan maklumat mengenai konsep kepimpinan, memahami peranan dan tanggungjawab seorang pemimpin dalam persatuan, kelab badan beruniform dan sukan permainan.
Berita penuh

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  > >> Jumlah: 213 | Memaparkan: 31 - 40
Powered By CONNECT.TEAM| All Right Reserved Sekolah Menengah Kebangsaan Gombak Setia (SMKGS)